Idag har de lagt golvvärme i huset! En slinga till varje rum (förutom för vardagsrummet som får två slingor). Och så har vi fått vår första vattenkran. Snygg koppling, eller hur?! Orsaken till att det är en vattenslangskoppling är inför gjutningen av betongen.

I garaget har de lagt färdigt all armering. Nu är det redo att gjutas! Entreprenören har beställt betong till på torsdag, men fått till svar att det var en dålig dag att beställa betong till, då det var något annat projekt som tog upp hela betongfabrikens kapacitet den dagen. Han skulle försöka lösa det, annars får vi vänta till måndag innan de gjuter.

I trädgården har de nu grusat färdigt för altanen enligt vår extrabeställning. Och så har de jämnat ut marken på nedsidan av trädgården. Svårt att se på bilden, men marken är dock ganska ”gungig” (mjuk, fjädrande) framför altanen (går att se som ett område med mörkare jord på den högra bilden). Entreprenören trodde att det kunde bero på att det var där jordhögen låg innan, så det är helt enkelt lite gammal tjäle. Men marken beter sig inte alls så på mer än ett specifikt område, trots att det legat jordhögar över stor del av tomten. Så vi är lite oroliga över om vi har en underjordisk källa på tomten?!